Bila Mr M muncul

Assalamualaikum semua.....

Yup sejak kebelakangan ni memang jarang nak hupdate belog...bila buka lappy je rasa mual-mual je...rasa malas je tau..Mengandung anak kedua ni, loya dan mual memang ada tapi tak seteruk masa Aqil dulu..kali ni loya-loya pun masih boleh telan makanan..haha..Waktu aqil dulu berat badan turun mendadak 11kg sampai kene masuk 12 botol air kan...preggy kali ni lak mak naik berat 10kg kau...hamikk!!..kandungan dah masuk awal 3bulan ni perut dah nampak ke depan..dah sama level dengan tetek..=.=!haha..memang berbeza...dulu time 5 bulan pun perut masih slim melim lagi...hehehe...ha sekarang memang kuat makan...semalam baru je lepas makan putu piring 10 keping...lepas tu tetiba nak makan buah rambutan..habis saya bedal rambutan 2kg..tapi apek dah pesan jangan makan banyak nanti batuk..huhu.

G check doc..scan baby..Alhamdulillah baby dah ada jantung...kali ni scan baby aqil pun turut sama letak gel tu kat perut ibu dia..lepas tu pegang mesin pengimbas kat perut tu kan..dia ikut je tangan doc. tu...haih anak ibu ni..dia pun sibuk nak wat keje doc. juga....sabau je la..

Ok till then lovelies....dah tak larat nak ngadap lappy lelama..nak baring je..aoaiiiii....


Watermark yang Oshem

Design Pertama


Design kedua


Amacam Meletopss tak gambar i?..hahaha no lah i means watermark i?....lawa tak my new watermark designed by ZieMadini??? saya suka banget taw.... Coz menepati citarasa saya..its soooooooooo simple and cun banget, super duper like lah... Love it!!. So i will start using this watermark from now on..:)

Tenkiu Zie..sayang u ketat-ketat..


Percaya atau tidak,hanya RM5 for 2 watermarks..
Design cantik, kemas dan harga reasonable...Berbaloi kan..

So kalau korang berminat bolehla email kat Zie..:)...Macam saya malas nak godeh-godeh folder gambar dalam hardisk..saya submit je gambar mak buyung berkurung biru pokodot dari henpon..kihkih..theme color saya bagi  putih biru.dan ada sedikit kuning dan hitam..bab pemilihan color ni memang blur sikit sebab semua color saya suka..haha

Email: princessredbloodsnow@gmail.com
Email Subject: Tempahan Watermark
 
korang nyatakan siap2:
- warna tema
- URL Blog/FB page
- If bergambar, sertakan gambar


** Pertukaran/amendment hanya akan di buat 2x sahaja





ok jom mengwatermark dengan gembira.....

Contoh watermark dalam gambar...saje pilih gambar ni..suka tengok budak perempuan ni..chomel je..:)



Ok Zie..TQSM ya....semoga sukses selalu...Take gud care ur and your baby ya...


:)


Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net