Just Do It!#SHAKLEE#..Ruginya tak join dari dulu

Assalamualaikum semua,




Allahuakbar dah bersarang blog i ni..Just for sharing.
Setelah hampir 4 tahun nak ke fasa 5 tahun consume Shaklee Set breastfeeding dari anak pertama dan kini anak kedua, dengan ini saya mengambil keputusan untuk menjadi ahli keluarga Magic Shaklee. Inshaallah Magic.

Raya dah berkunjung tiba. Makanan meriah Lemak bertambah..ngerii oii..Jika anda seorang yang mementingkan kecantikan dan kesihatan luaran dan dalaman tentunya anda memilih Shaklee. Jangan malu jangan segan untuk order atau bertanya. Inshaallah saya akan berkongsi pengalaman semasa consume produk ini.


Sejak dulu saya beli produk shaklee ni untuk makan sendiri je tak terfikir pula nak jadi ahli. Bila dah tahu rasa ruginya tak join ahli dari dulu kan. Apa yang best join shaklee ni selain kita makan sendiri produk-produk nya barang dapat, sihat dapat, cantik dapat Point pun dapat. Kalaulah saya join shaklee ni dari dulu mesti dah belambak point saya sekarang..hahah

Sesiapa yang nak beli barang-barang Shaklee dengan harga ahli boleh pakai id saya 1161877. Bagi yang berminat untuk berkongsi kebaikan Shaklee bersama keluarga, Sanak saudara mahupun rakan taulan dan ingin  mencari pendapatan sampingan boleh wassup saya untuk mengetahui dengan lebih lanjut.

Suhanizah I SID: 1161877
Whatsapp/sms : 011-14334324

Dulu saya ada buat entry pasal set breastfeeding ni. Mana dah lupa boleh rujuk SINI
Pada saya Set Breastfeeding shaklee ni memang magic. Bagi ibu-ibu yang mempunyai impian untuk menyusukan anak paling kurang hingga 2 tahun saya memang suggest Set Breastfeeding Shaklee ni. Thorbaik!!!!

Ok jangan fikir apa-apa..Just Do it!!..



  
 
Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net