EiD FITRI ' 1431H

Salam EiDul FitRi,

Lamenye tak berbeloging...apelah agknye berite terkini ye...diam xdiam dah separuh raya dah...hehe...tak terlambat kan kalau nak ucapkan selamat hari raya buat kawan2 semua...harap2 syawal kali ini memberi seribu makna buat anda semua...ewahhh..>.<
pe nak cite ek...idea pun dah tepu sbb sekian lame terpendam...haishhh..
makanya marilah gambar bercerita sudah...haha
Dipagi syawal tahun ni dirumahku la...walaupun due2 jb..kampung sekentut kate org..tp kne ikut turn tau...barulah Adil...wakakkaka...

 
Syawal 2010- kami bertiga...:)
dak kecittt ni melalak

.

.

.

.

.

.

.
dapat DUIT RAYA!!..terus diam....kecik2 da tau duit..=.=!
clever betul baby2 skg nih...

 tengok dak comel tu happy je kalau duit raye dlm genggamannya....
notacomel : kalau amik gambo off course ibu die lg overrr...teheeeee


 
CAAAKKKKK....>.<




KOPIAH RAYA AQIL

Cantik tak kopiah Aqil???...CANTIK kannnn..
bab2 jahit menjahit leh la kate terror..hahah...tapi bab kait mengait nih failed.....penat mak aku ngajo ngait tali air pun tak lepas2....phew~~

Ngam2 kat kepala Aqil...nice!..kopiah ni dikait dgn name Aqil Iskandar..Terima kasih sgt kat Kak Lina sbb sempat siapkan kopiah Aqil....mcm dh frust sbb Poslaju dh tak buat penghantaran lg sbb nak raya...tp hubby aku kate tak pela kite g amik senirik.....terus aku laju2 msg kak Lina lps sahur tu...ms sahur aku msg,ptg tu kopiah dah siap...fuyohh tabikk spring la!!!..Amik kopiah dari anak Kak Lina(farah)kat Giant13,..aku dah tersengih2...suker giler ko...
Thank you so much kak...jahitan kopiah sgt kemas dan cantekk...Bergaya betul baby saya di pagi Syawal...semua org sukakannya....saya dh promote blog akak...semoga business on9 akak semakin MANTOPPSSS!!!!!..Insyaallah.



Nak baby korang bergaya macam AQIL????.....klik kat sini LINANUAR
korang boleh choose design and warna benang.






SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN


Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net