Rindu sama kamo

Salam semua...

Windunya dengan kamu wahai belogku sayang...haha...dah macam hidup segan mati tak mahu belog saya ni...lol..mak buyung ni memang di landa kemalasan tahap maksima la..maafkan saya ya..senyap tanpa berita...eh ada ke yang rindukan aku..=.=!.....

Puasa 30hari kan.so masihla sempat ahkak ni nak ucap selamat berpuasa kat uolss semua...(^___~)...dah nak raya kan..sekejap je..kandungan pun dah 20weeks..tapi baby masih tidak mahu menunjukkan gender..teeheee..sekejapan je rasa..

Ok uolss selamat berbuka puasa...Jom Terawih...aduhaii anak bujangku sorang tu...time terawih memang kan tawaf satu masjid...syokla dia ramai kawan...risau tapi tawakal je la..time baby ingat lagi bulan puasa tahun lepas..pergi terawih die susun tinggi-tinggi rehal besar-besar tu lepas tu panjat okey.....tak khusyuk mak di buatnya..bila dah panjat mujur tahu turun tapi dengan rehal yang bergoyang-goyang...Seramm...imagine je la baby usia 4 bulan yang susun..time tengah nak capai-capai benda tinggi-tinggi.

Sekarang dah umur 2 tahun ni...makin ligat..tak duduk pun dengan mak dia macam anak dara yang lain...hahhaa...bekalkan coklat,kacang, gula-gula...seronok dia bagi kat kengkawan..bila dah habis..pandai pulak cari mak dia walhal semua bertelekung..good boy son...kalau setakat main dalam masjid saya tak kisah sangat..jemaah masjid pun dah kenal..budak kecik pakai jubah anak saya ler tu..paling kisah kalau dia berlari ke luar pintu terus ke jalan besar..adusss Allah je la tahu macam mana perasaan mak kau ni anak...hahaha..


bye loveliesss...takecare
Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net