AuziAna Big day

11-11-2011......Mesti ramai yang melangsungkan hari bersejarah mereka pada date ni kan..even my friend pun ramai yang melangsungkan perkahwinan mereka pada hari itu...tapi saya tak boleh nak datang kesemuanya serentak sebab semua jauh-jauh...kalau semua dalam kawasan kl kompem boleh datang...:)...tapi walau ape pun...semoga perkahwinan korang berkekalan hingga keakhir hayat k....

Hari ni juga g wedding Auzi & Ana..kira dah macam adik la ni...:)..kitaorang g yang belah perempuan kat kuala selangor..belah lelaki buat kat pahang...jom layan gambar anak bujangku yang mencuit hati masa ni....:)

Lokasi pengambaran ni sebelah rumah pengantin..dekat bawah pokok rambutan dengan bersaksikan sedara mara derang yang tengah petik buah rambutan kat tepi tu...tak kenal pun anak sape ni...kira derang berkenalan kat situ la..aqil lari lari,gugurl ni kejar...masing-masing main same-same bawa bunga manggar...aku tengok derang ni macam sebaya je ek...derang jalan berpimpingan tangan..saya follow je la..lepas tu aqil cakap kat saya...mik ambo mik ambo..(bu amik gambo..amik gambo)..cute je die cakap tau..dia memang kalau nampak camera mesti suruh amik gambo...so ibu dia la yang jadi photographer tengah-tengah panas gini...layankan je la..haha

 Alalalalah nak terjatuh lak saya...Aqil nak jatuh,gugurl tu cepat-cepat tarik tangan Aqil.

Shuweetttt je tengok budak berdua ni.....cute je la hai gugurl ni bertudung.....:)

 Congratessss Auzi dan Ana...
.

.

.

.

.

.

.
Last but not Least
 .............beginilah peace gaya Aqil............






Sayanggg ibu kuat-kuat...=.=!
k bye.



Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net