Alhamdulillah saya hamil

 Jeng..jeng...Jeng...so teka teki entry ini dan ini ternyata simptom2 awal ye..:)..di tambah pula hint yang ini....:D

Comel kan tangan abg Aqil...bila cakap kat dia..Aqil dah nak jadi abg...dia cakap Oo..haha..suami dah tentunya happy..ucap syukur banyak kali..ye la kalau boleh memang tak nak jarak sangat..jarak 2 tahun kira ok..baru buat pregnant test je,lepas ni baru leh sengih-sengih jumpa doctor...lol


Alhamdulillah..impian kami untuk menambah zuriat di perkenankan olehNya...Aqil sudah pun berusia 2 tahun..Aqil bakal jadi abang..yeay!..maka terjawablah persoalan berat badanku yang naik mendadak 60kg kau sekarang.....tak ke pelik bin ajaib kan...so korang bayangkan saya 9bulan akan datang..macam mana la hai...egegeggee..pitam..=.=!


Oh dah kene start minum Susu Anmum la ye...harap-harap boleh telan la ye..almaklum time aqil memang tak nak masuk..mula-mula je boleh telan...akibatnya sampai sekarang Aqil tak suka minum susu tepung...hahaha..ha aqil masih breastfeed tau..Aqil ni sekarang dia suka ngempeng je..kalau boleh mulut tu nak lekap je kat tetek tu..tettttt



Okey nak sampaikan berita gembira je...hihi..dah tido boleh sengih-sengih...:)

9 para komentar yg gorgeous:

ღnFashyaღ said...

Tahniah Asue.. Aqil pun nak dapat adik da skang ye. tapi ni baby 2013 kan.. Apa2 pun take care dear!

Lilyy said...

tahniah sis.. hepinye.. :)
taking care..

yaya+frdz+auf said...

taniah asue & apek... wah mendahului nampak. Hehehehe.... hope ade rejeki yaya pula lepas ni. :)

Tengku Fauziana said...

Congrats asue...berderet ni blogger pregnant..pas ni dgr la sorg sorg beranak...heheheh

Eima Ari said...

congratsss...hepi sgt...nti kita pantang sama2 yea..hahahahaha...=D

amal said...

congrats! :)

Asue said...

Fashya- Tenkiu Fashya..aqil asik cakap OO je..haha,insyaallah due bulan 12..

u too take gud care ya..:)


Lilyy- Thanks Lilyy..:)

Yaya- TQ yaya..hehehe..aminnn mudah2han lepas ni turn yaya lak..jomla kita pantang sama2..;)Aqil gan Auf jd abg bsr..yeay!

Asue said...

Ana- hahaha..thanks Ana..ana bila lagi..jomla join the club..:)

Eima- Thanks eima..yey pantang sama2..haha..take gud care u and ur baby k..:)

Amal- Thanks Amal...comel baby shaheem..:)

FEDO said...

Tahniah ya. Rezeki bh. :)

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net