Kedai Lampu Perhiasan paling MURAH, Puchong


Saya rasa kalau korang google nama Kedai Lampu ni sure Rating paling tinggi, Sebab Ape?..Memang murah murah lampu kat sini, Design cantik-cantik, harga memang tip top. Servis terbaik, jurujual friendly je semua.Saya dah survey kot seluruh Puchong, memang kat sini yang paling murah. Kalau bab survey dan buat perbandingan harga ni memang serah kat perempuan, kalau ikut suami memang main pakai beli je..hihi. Takkan nak main pakai beli je, kita nak beli banyak bukan satu ye dok. Kedai-kedai Lampu yang lain memang mahal, kalau tulis SALES pun macam tak de sale je..Mahal ya rabbi.


Sabar! Sabar!


Okay ni nama Kedai Lampu ni “ HOUSE OF LIGHTING” kat Puchong. Kalau tak tahu boleh Google ye. Kedai dia dibuka setiap hari hari. Hari SELASA hingga AHAD pukul 10.30am hingga 8pm. Hari ISNIN off day. Weekend macam biasa la ramai bersesak-sesak dalam tu. Masuk je kedai ni sure leher kepala tegang je, mana taknya asik pandang atas je kan, lampu pula lawa-lawa..hadoii memang rambang mata. Dahla dengan menggendong anak dara ni. Anak bujang jangan cakaplah berlari-lari main-main suis lampu buat macam rumah sendiri kan..hahahaha..Lampu, Kipas tuk bilik anak-anak pun cantik. Saya ada minat satu kipas tu, dia bentuk ladybird, colourful sesuai letak kat bilik anak-anak. Harga boleh tahan, tapi tak jadi beli sebab boleh dapat 2 biji kipas biasa..hahahaha, ye la dah ada aircond letak kipas cantik-cantik macam buang duit je. Letak kipas biasa sudah.janji boleh pakai.

Memang MURAH!! MURAHHHH sesangat, Berbaloi Baloi. 

Yang mana tengah nak mencari Lampu, Chandilier, Kipas, segala jenis macam lampu dan kipas ada, bolehlah pergi sini ya, pasti tak menyesal. Keluar je kedai tu pasti sengih je sebab dapat barang idaman hati..cewahhh..Hubby i siap pergi balik kedai tu sebab apa? dia nak tukar suis yang color2 tu..So tiada lagi Lampu Kalimantang..eh betul ke eja macam tu..hihi. Kalau korang nak beli lampu LED tu pun murah baru RM29 paling murah, simple tapi terang, tak pakai banyak Karen sangat..saya pakai lampu LED je letak kat dapur.Design banyak ada petak, bulat, bunga, nak lampu kuning,nak lampu putih,lampu color2 semua ada..:)


Punyalah banyak jenis lampu, uols pilih je nak macam disko semua ada..haha, lampu perhiasan yang letak tepi tembok pun ada murah-murah lak tu, nak berjurai-jurai, yang elegan semua ada..geram rasa macam nak borong semua.tapi saya tak beli banyak pun rasa macam buat sempit rumah je. Saya suka simple-simple je. Kipas pun murah sangat 5 blade ada remote baru RM125. yang biasa murah je RM99 3 blade, yang 5 blade 110-120 macam tu, masih kira murah ok..kedai lain tak dapat harga tu. Color boleh choose Black, Cooper, Silver, white. tapi Kipas ni cepat habis. ye la murah ramai orang beli banyak.

Ok meh tengok lampu, saya amik mana yang sempat je la ek..Pergi dan tengok sendiri baru puas hati.




Best kan.....:)

Pix yang bawah ni saya nampak kat Google, cuma nak bagitau uols harga dia RM99 je tau, tapi suami i tak suka design topi-topi macam nih..haha



Babai

0 para komentar yg gorgeous:

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net