Burger gila bapak besar

Assalamualaikum..

Eh saya tak tahula ni mengidam ke pe..tekak ni asik minta bukan-bukan je..kalau masuk ada isi tak pe..ni masuk jadi.???.lu pikir la sendiri..haha..eh korang pernah tak makan burger yang besar gabak macam ni...

  

  Adoiiii kecur tengok lelame.....huhu

Saya kan gila makan burger..saya nak makan burger ni la...termimpi-mimpi kau...tapi dia tak de delivery ke Puchong la..sedih mak!!..):...tak berkesempatan nak g shah alam la..huhu


Sesape yang dudok Shah Alam boleh la singgah kat situ kan..kalau tak nak pun boleh je order call terus nanti derang deliver sampai depan pintu rumah ko..tapi tu la cover area Shah Alam je tau..deliver dari pukul 1 tgh hari- 12mlm..Minimum order 3 bijik burger..(:


Cara-cara nak order boleh klik SINI...macam biasalah burger besau..harga pun besau la ye..amboiii ko nak murah je ye..


Burger ni keluaran dari yazidBurger..yang bertempat di Seksyen 7 Shah Alam..


 Address :- Lot 2, G- S4, Pusat Perniagaan Anjung 7, 
Jalan Zirkon 7/B
       40000 Shah Alam Selangor



1. Dari Lebuhraya Persekutuan(Federal Highway) -
Ambil simpang ke Padang Jawa/Uitm, selepas lampu isyarat ke-3,
buat pusingan-U. Masuk ke simpang sebelah kiri menuju ke
Surau Al-Islah. YazidBURGER terletak di kanan anda.

2.
Dari Shah Alam Seksyen7 - Selepas Petronas, ambil simpang
ke kiri selepas lampu isyarat menuju ke Surau Al-Islah.


Tak pun korang add je la dia kat FB..ada Fb tau..:) Yazid Burger

Eh saya dah jadi macam promoter tak berbayar dah nih...rezeki masyukkk..belanja kawan sebijik burger la bro...haha

Eh derang ada buat competition makan burger besau ni tau..setiap hari sabtu...apelagi bolehla cuba nasib..hikhik..mana tau CHAMPION makan burger kan under 20 minutes..=.=!!..owh mak tak boleh la..perut kecik..tak larat nak makan burger cecepat..tak de feel..haha

Sesape yang berminat boleh la register..Rm30 je.




;)



3 para komentar yg gorgeous:

Anonymous said...

Excellent items from you, man. I've understand your stuff prior to and you are simply too magnificent. I actually like what you've
received right here, certainly like what you're stating and the best way through which you assert it. You are making it enjoyable and you continue to take care of to stay it sensible. I can't wait to learn far
more from you. This is actually a wonderful web site.


Look at my blog post :: michael kors womens watches

Anonymous said...

I am really enjoying the theme/design of your site.
Do you ever run into any browser compatibility issues?
A couple of my blog readers have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great
in Opera. Do you have any ideas to help fix this problem?


Also visit my site; cruise vacation

Anonymous said...

Hurrah! After all I got a webpage from where I can in fact
get valuable information concerning my study and knowledge.


My page; cruise vacation
my site - cruise vacation

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net