SALAM RAMADHAN


Assalamualaikum olls....


Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan....

Ramadhan yg dirindui menjelma lagi...Masih ingat lg tahun lepas nye Ramadhan i menggendong khalifah kecil itu**Ramadhan Miracle**...di sahkan mengandung biler aku dok sibok melantak air tebu...hahahaa..hamik ko! cam nak terkeluar isi perut..tajam air tebu ea..ye la tak tahu lak aku gandung masa tu...g cek up..Alhamdulillah memang confirm 2lines..hikhik..

Alhamdulillah tahun lepas dpt  full puasa dimana semua orang bimbang baby di dalam perutku sbb aku puasa kan...tapi mmg betul masa preggy aku mmg tak kuat makan sebab ape yg aku makan semuanya akan keluar balik punye...wink~~Tapi lepas aku bersalin,memang tak dinafikan aku memang kuat makan...kekekeke,ye la orang kate kalo breasfeed mmg kuat makan kan...tak pe aku tak kisah janji anak aku kenyang kan...wahhh kisah tak kisah berat aku naik je tak turun2..kekekeke...orang kate badan nmpk kecik, berat tetek je kot...upss!!kalau tak pump mmg kompem mcm Pamela ..membuak2..haahaa


Oklah...DI KESEMPATAN INI SAYA INGIN MEMOHON MAAF jika saya ada berbuat kesalahan, baik yang tidak di sengaja maupun yang di sengaja , yang baik itu dtgnya dr Allah s.w.t. Semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan sempurna, diberkati dan dirahmati Allah S.W.T, Insyaallah. 
'Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak'.


Well, to all Muslims, let's hope for a better fasting month this year, and let us increase our 'ibadah'. (^__~)




May Allah accept our fasting
Amin ya rabbal alaminnnn.....


 
PUASA JANGAN TAK POSE !!!!!!!


Nite loveliessss...zzzzZzzzzz
nak bgn masak sahur nanti..teheeee

6 para komentar yg gorgeous:

ღnFashyaღ said...

handsomenye aqil pakai baju melayu...bila mase tuh???

misha.w said...

selamat berpuasa ibu.:)

Asue said...

Fashya- tq=.=!...tu ms mjlis Qeqah Aqil..:)

Misha- Selamat Berpose mama..:)

CikPuanMiera said...

fuh.. smart la aqil pakai baju melayu..
ni yg nak kasik cyrus pakai jugak time raya ni.. hehehe.. habes la kepanasan anak aku nnt :p

yaya+frdz+auf said...

pandai nya jahit.... comel aqil with baju melayu.... :)

Asue said...

Miera- yey!! raye nnt cyrus leh pakai bj melayu..ye la kjp je tuh..pastu mulelah guling2 kepanasan..haha

Yaya- bole la ckit2 yaya...=.=!

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net