Tagged

Heee… my Fren Wim sakura tagged me,buttt its take soo long ha my responding... coz dr January aku di tagged..August br aku bertindak...so sorry wim..sue pn br berjinak2 wat blog ni..haha so bg tdk mengecewakanmu wim....Asue bertindak segera..hiks!!~~ Let’s check it out!

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
My I.C of course la kang tibe2 dpt cop mohor lak kt dahi aku ni..owh tidakk+ Duit+hp,yg penting dm handbag i sume complete..doraemon bag..:))

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
hp

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
Alamak...i married oledi..hehe~~

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
insyaALLAH till the end. Doakan kami ya..muax

5. Adakah anda dilamun cinta?
Yes, I alwayz fall in love wit my muchuk.. En.Aidil Iskandar

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
F1..hahaha i loikeeee steak..yeahhh esk nk mam steak lagikk di Island Red Cafe..makan dapat duit!!sape tanak kan..berminat???buzz me k

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
Syaamil Al'Quran

8. Apakah nama penuh kamu?
Suhanizah Binti Abdul Hamid..upsss puan sudah..ngeee

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
Both

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
Orlando Bloom..

11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?
my B..die lah suami+kekasih hati+sahabat yg plg dekat dgn sy
Mum
Roslinda
Fizza larra
Sis wan
Liz liza
Feza
Jaja

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
Harusla.. lg2 da kwen bertmbh2 lg pakaian.

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
New york kot...xpn Dubai..hiks!

14. Pelukan atau ciuman?
Dua-dua

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
Sweet sangat
friendly
suke patung stich dr dulu..:)
Creative
Photogenic

16. 8 perkara yang amat saya gilai.
workhaholic...haha
Shoppin~ of course
Music
Perfume
Traveling
Layan mobie
Strawberry
chocolate + cheese cake(kne kurangkan lorr..darah O sng dpt diabetik..huh mntk dijauhkan

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan.
Oic
Erk..?
Cilako
OK fine! Whatever
Makaseh ya
Sentap
sabo je la
Astagfirullah al azim...

18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca.
bz tahap cipanziii satu pn xdpt nak bace..kang br bc pages pertama aku dh bubumm..haha

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.
Can’t Take My Eyes off You
Plain White-1234
I Will Survive – Gloria Gaynor
Yael Naim-new soul
Marc Anthony-My baby you
The coconutz-nothin compares 2 u
Fergie-Big gurl dun cry
Andra & The Backbone-Sempurna

20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu
Ntahla..xbleh flashback pape,mls nk igt ni yg betul..hehe

21. Mari men'tag' 8 orang lain.
Roslinda
Fizza Larra
Liz Liza
Wan Noraini
Syana
Aznein
Jijah




sekiann....

0 para komentar yg gorgeous:

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net