Hadiah di 2 bln genap usia perkahwinan kami..2 lines!!

My dears frenzzaa,
Betulkahhh??...kebingungan???

Nows a lots of things happened to me very2 quite differently n sumetimes me oso dun understand.. Apa sdh jadi ni....layanzzzz


Persoalannya sekarang!!!!aku kah itu?..

**" Asue u pregg ke?..muke u berseri2...berseri ke??blurr jap..aku kate kalo ade rezki alhamdulillah~love it "

**" Asue mmg kompem u sdh ade isi "..then i ask y???..sbb cara i makan lain katenye..tak byk makan tapi kuat makan..mcm mane tu..betuii ke??

**" Lagi satu...mknan manis2 sume aku tolak tepi..nw suke masam2 je..tp mmg sjk azali aku suke masam2..then kwn ckp pe tau..kompem baby boy sbb xsuke manis2..leh x gitu?...xthn statement tu kan"dsbb itulh jg my asam pedas last nite pun trlebih lak masamnye..pelik tul

**Then yg pelik lg tibe2 aku tak bole mkn or cium kuih raye,..huhu..kwn bg sample kuih raye..then kuih tu mmg aku suke la..butttt bler aku mkn then aku kate xsedap tp aku nak gak kuih tu sbb aku mmg suke kuih tu ok!...lalu ku order je..

P/S: Smlm i da sentap satu oven sbb kerajinn i membuak2 nak buat kuih raye..hiks!!so pe mksudnye itew...chai yokk chaii yokk


**Lagi pelik,iaitu tetibe dpt seru utk berbakti kpd tanah..ha mende ni slalu ku war2 kan ke kwnku..liza..hahaha..ko layan je la aku liz...walaupun umah ku mmg xde tanah tp mmg kuat giler seruan keazaman ku itew..so nk tnm kt pasu kononnye..pasu pn pasula..sgla pokok aku nk tanam..antranye pokok cili+serai+daun kari+daun kunyit+daun kesum pe lg ek..pendek kate mnde2 yg ssh nk dpt ni lah g aku nk tnm..hehe

P/S: Tawaran yg dberikan oleh mmberku liza amat menarik!!..die kate sgla benih2 pkok kat keliling umh mak mentua die ade..so aku ckp je la nk benih pe je..nnt die bg kt aku.hooreyy...~~baikkan die??..thanks liz..jasamu di kenang...pape nnt aku roger ko k..muax


**Mmg kuat melawat dr TAN...haha...suddenly urge to pee larrr...peace (^_~)

** Cepat keletihan....breast pn smkin pejal n tegang gitu..upsss (18sx shj ya) saket dbghn pinggang..mcm ni ke rsnye ye??



Jeng 3x...tepat jam 12malam...
19 Aug'09-genap 2 bln pernikahan kami...cantekkan susunan yg ALLah aturkan.

2 line...tp i xsure samade betui ke x result ni sbb kami kan msh jakun2 dlm hal ni..haha
so hubby i kate nnt kite g cek Doc tuk double kompem..happynye suamiku
..Alhamdulillah.
then tibe2 hubby i kate kalo twins ade 3 line ye...pandainye abg..>.< (sigh)
OMG..mommy to be..Alhamdulillah





to be continued..............








3 para komentar yg gorgeous:

NURUL said...

ooohhh apa kata kamu pi double check kat klinik? dulu saya pun mcm tu. wat urine test sendiri pastu kuar 2 line tp satu line tu mcm kabur2. nak kepastian terus jumpa doc. laju jer kuar dua line tine tu. syukur sgt. salam perkenalan dr saya ye.

Asue said...

salam kenal Nurul.yeahh betul tu..t sue nk p klinik double kompem lg..Mudah2han kan..:)...Nurul da bape bln?..Tis year pose brsama2 bb..new experience kn..beshnye

m@Ri@ said...

congratz yek..

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net