5 Month++

Sedar tak sedar dah 5bulan kandunganku..
Sekejap je kan mase berlalu..
4month to go..mummy to be..hohoho

kadang2 aku lupe yang aku ni mengandung..hehehe..
ye la dengan perut pun kecik je...bonjol sikt je..baju2 sume masih bole sarung lagi..hehe,jeans pn masih bole sarung lagi..walaupun kadang2 suami aku bising kate nanti baby tak boleh bernafas...huhu

Badan pun tak terasa berat lagi..ecewahhh..tu sbb berat bdn aku yg trun mendadak akibat mornin sickness...dh 3bln cek so berat aku dh naik 3kg..kini beratku hya 47kg..kurus kan?sdgkan aku tak pregnant dulu pun berat aku 52kg...hikhik..tp doc kate ok..:D
ye la kan..time2 preggy ni kite kene berfikiran positif kan..so kene la rase diri tu slim lagi..kalau tak nanti sakit hati tengok perubahan diri..kakakaka..


Baby dah mula aktif bergerak..rase mcm butterfly terbang n kadang2 bler pergerakan bb kuat jd berombak2 peyutku..:)tendang la lagi..mummy suke ok..asal baby aku sihat aku sakit sikit takpe..^^




pix ni aku amik en.epul punye...:D
tengok mak buyung masih muat ddok di sebelah pengantin..sj je aku letak pix ni nk tunjuk yg aku masih slim...kakakaka..jgn mare ha



majlis derang 27hb december"09-Neway Congratss!! to cikkim & fieza..semoga berbahgia hga ke'akhir hayat...cepat2 proses baby ya...ngeeee

.................................................


.................................................
......................
................
juga genap 2bln sudah aku pakai tudung...
insyaallah smpai bile2...
Tahniah Asue..:)



0 para komentar yg gorgeous:

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net