Bedung Days

Salam alls....
Semenjak i dah ada anak ni entry kebnyakan pasal anak je..hehe..al maklum tak pernah jemu membelek dan melayan keletah sepanjang tumbesaran si cilik ni..
Harap2 u olls tak bosan la ye..(^^) bg sesiapa yg nak baca boleh aje,yang tidak pun tidak mengapa..:) Aqil tak kisah...hakhak...:p
Sementara hero i tu masih nyenyak tido..i larikk kejap la ddok depan notbook nih...hehehe



Ckp pasal bedung ni,anak bujang i memang susah nk di bedung....haruslah berpencak silat dulu sebelum dpat membedungnya...hehehe...die memang suka tido freedom je dengan kedua tangannya di atas..hehe...tamow di grip tangan dan kakinya..alahaiii..tapi kene paksa gak..tuk kebaikan die juga kan...siann dia...
""BIAR SUSAH DI BEDUNG JGN SUSAH DI BENDUNG""hehehehe...
Sampai biler agknya kene bedung baby ni ek???..barut pn still pakai..tapi biler bw jumpe doc,doc bukak tak bagi pakai...cam mane tu..


yeahhh dah dapat bedung...hari2 ibu kene bersilat dengan awak ye...takpe ibu tau tu cara awk bermanja dgn ibu...ibu suka...
senyum2 ni nak soh ibu bukak bedung kan?????......MySpace


tengok tu mate die polow je....suka begambo..i loikee


 
Sebelum tido mesti die borak2 dulu gan bebear tu..tah ape agknye yg die ngomel...cumelll!!
Ibu, Aqil titon dululah....ZzzzZzzzzzzzzzz

Notakaki : Sekarang my hero sorang ni pn demam WORLD CUP gakMySpace...siang tido, malam berjaga..
Sukalah ayah ade geng...ibu bz perah stok woot Woot..haha

Sudah abis bola still tamow tido...haiyakkk!!!ayah dah jauh tido meninggalkan kita..
MySpacehuh JELESSSSS!!!!




2 para komentar yg gorgeous:

Dayu said...

rambut aqil...cute
nak gak aqil kena debung, Eisya jgn harap. letak slimut pun abis ditendang2 nya..dah lena baru bleh selubungkan dia..

sue..mana nak beli tube ngan corong extra spectra tu erk?? nak gak woot woot 2 belah sekali..

Asue said...

heheh rambut terpacak..huhu..jap je tu dayu bedungnya..pastu tgn sume dh kuar dh..haha,sabau je la^^

Dayu,sue beli kt kedai susuibu.com kt bangi..tp dayu leh beli on9 kt link ni..

http://www.littlewhiz.com/pd_spectra_breast.cfm

http://www.littlewhiz.com/pd-spectra-filter.cfm

pastu leh la kita same2 WOot WOOT!!!...:)

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net