Yes its G

Assalamualaikum semua...

Memang dah lama belog ku kesepian...dengan saya yang malas hupdate..idea pun dah tepu..hehe..lagi-lagi bila dah bertambah dua nanti..tak tahu la ape nasib kamu wahai belogku sayang...notebook i lak rosak dikerjakan aqil..hukhuk..i pad pun di baling...hahaa..anak oh anak...........

Dah lama tak cerita perihal anak bujangku kan...ada yang rindu ke...ke rindu kat mommy dia je..hehe gataiii..yang pasti anak bujangku tak reti lagi panggil saya ibu..still jugala dengan 'Abu'..eh takkan selama-lamanya dia nak panggil saya Abu ek...aoaiiiii...ibu tunggu saat2 itu sayang....dia lebih senang panggil mama..kadang mom...panggil ayah memang dah terror dari kecik..jelesss ibu tau..dia panggil ayah..tapi bila ayah jauh dia automatic tukar dad..haha

Bila nak ada adik ni manjesss gila dia ni...nak tido pun peluk perut ibu...tapi ikut mood dia gak..kekadang dia hempuk je perut ibu..geramm je..ada yang kata adik dia boy sebab dia sayang je..hehe...tapi kali ni preggy memang perut cepat membesar..berat naik mendadak..mana tak makan je kan...semua pun masuk..hambikk ko kembang setaman...perut kali ni memang lagi besar dari dulu...nak jalan bawa perut time 5 6 bulan tu dah macam perut 8bulan...bayangkan..>.< ..lagilah sekarang ni memang cepat mengah..kekadang nak cakap pun mengah gak..

Insyaallah..Baby dalam kandungan ni GiRL..yes!! its a girl...ok dah sepasang lepas ni boleh honeymoon...kahkah..banyaklah ko sue..kang tup tup lepas je pantang laki kau dah ngendeng...masakk oiii...kenelah pujuk b..hehe..bagila ayang rehat dulu...lol

Now dah 37weeks..bila-bila masa je boleh terberanak..get ready je la..hahhaa..tak tahula saya ni dah ready ke belom..macam belom..hahaha..kali ni pun memang tak de pergi Antenatal class..kata dah terror..wakkakaa..berserah tawakal je la kan..Allah kan ada...member-member yang due bulan 12 pun dah selamat bersalin...semua baby nak keluar awal..seram mak hencikk!!...

Ok my Baby G..sama-samalah berjuang dengan ibu nanti ya....
 

1 para komentar yg gorgeous:

yaya+frdz+auf said...

yeay...girl pulak. sepasang dah. :)

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net