Bahana IG

Hye uolss, 

Walaupun saya ni berbisnes, saya juga seorang penyopping yang tegar..tolong kawan-kawan katakan ecewah. Ye la mana ada bisnes yang tak ada pembeli kan.cuba cakap?..hehe..Siapa lagi yang ada bisnes sila tinggalkan id nanti kalau saya free saya p ushar cuci mata k.;)

The power of marketing. Viral di Instagram, facebook mahupun blogging. Kalau saya rasa comel dimataku tu terus je la beli..hehe. Eh saya minta izin dulu kat apek la,tapi selalunya saya dah order baru saya cakap,hehe.. Saya cakap pa, bende ni cantik kan bla bla bla bla, actually dia okay je, kata isteri mithali, syurga isteri di bawah tapak kaki suami, duit shopping pun kat poket suami kan b...heheheh.ye la apek mesti kata duit ma simpan..Dia cakap ma belila nanti pa bayarkan..yahooo!!!!..berkepuk-kepuk duit bini dia ni..dah kata soh simpan memanjang..mihmihmih.

Saya rasa barang-barang atau baju bajan yang di jual di alam maya ni lagi murah berbanding yang jual kat luar mahupun butik. Material kualitas semua sama je. Hurmm saya ni tak berapa pentingkan jenama, apa yang saya rasa fashion, cute, cantek,stylish, comfortable,kualiti elok,boleh mix and match tu yang saya beli..;)..Tapi kalau lepas beli handbag ori tu senyaplah..haha, sebab nak kumpul duit lagi kan..mak encik tahan je nafsu nak beli yang lain tu tau tak?..kahkah.

psst psst sudi-sudikanlah klik kat tabung nuffnang saya tu ek..:D

eh lupa nak habaq, i ada beli casing cute like sweet candy ni tau kat insta, dah la shuweet sangat rasa macam nak makan je..hehe, yang paling best dia bole buat ikut budget uolls. Kalau suka pergi la usha kat instagram minicandycraft. :)

1 para komentar yg gorgeous:

Montana said...

wow..menarik blog...singgah sebentar

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net