Herbal Blend nampak biasa tapi kesan LUARBIASA

Assalamualaikum..

Ting tong..loceng rumah bunyi...abang posmen dah sampai dah..stok herbal blend dah sampai...hehehe..




banyak kan..separuh tu dah bertuan..tinggal sikit je kalau nak wasup ye...Stok herbal ni memang cepat habis..Sejak sufi kene chicken pox masa nak raya tuhari, bekas parut lubang-lubang langsung tak de dah kat muka dan badan dia..tu yang semua orang dok tanya..sebab mana yang nampak sufi masa tu taula keadaan dia macam mana..biasalah chicken pox gatal kan..lagi dia baby gatal je mula garu siap kopek lagi..krim ni dah jadi besfren aku.mesti ada dia kat rumah, spare satu dalam handbag lagi,..kemana-mana mesti bawa dia..Mula-mula tak percaya orang cakap krim ni bagus. Lepas dah guna baru tahu..memang ajaib pada aku,cepat je kesannya. combo ibu dan anak boleh pakai..heheh..






 Ada banyak lagi kelebihan herbal blend ni.


Antara Kegunaan Herbal Blend® Multi-Purpose Cream:

☆ Membantu mengurangkan ekzema
☆ Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah
☆ Menghilangkan parut termasuk campak
☆ Merawat luka melecur
☆ Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan ketika demam
☆ Mengatasi lemak berlebihan
☆ Mengurangkan ruam panas dan ruam lampin pada baby
☆ Mengurangkan ruam susu
☆ Merawat gigitan nyamuk atau serangga
☆ Merawat kulit gatal
☆ Sebagai losyen untuk kegunaan harian

Keistimewaan Herbal Blend :
☆ Terasa dingin pada kulit
☆ Diekstrak dari herba semulajadi
☆ Tidak berminyak
☆ Mudah diserap
☆ Aroma yang amat menenangkan
☆ Mudah digunakan dan mudah di bawa
☆ Sesuai untuk semua golongan
☆ Dijamin berkesanHalal
☆ Tanpa Steroid 


Terima kasih

Sue_011 14334324
SID 1161877
Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net