Starhill mandi manda

Hello peeps,

Ni kira entry peram terlalu lama sebabnya ni kejadian masa hari raya haji last year...hihi...sila senyum tak perlu kata apa-apa...hihi..jangan mare ha...beginilah jadinya bile mood berbeloging sudah ke laut...(=.=!)..ikan di laut...asammm di darat,..lalala~
Masa balik jb ni ingat nak pergi mandi kat mane tu yg ada sotong2 tu..yang water park dalam mall kan...tapi tak jadi sebab penyakit malas dah datang...ayah dah malas nak drive..hahaha,..maka pegi mandi dekat-dekat aje ye nak....ni pun pegi keesokan harinya sebab kaki aqil luka.....besar pulak tu melecet sebab terseret kat kerusi..die turun dari kerusi main terjun je...tak nangis lak tu..ibu die yang macam nak pitam tengok darah meleleh banyak..phew~~makanya sampai hari ni bekas luka tu ada lagi..tak hilang..:(

Pergi jugalah mandi..tak tahan la nak tunggu luka Aqil baik kan..haha...tambah lagi Aqil dah faham..bila kite kate jom pegi swim..die dah ambil swimming suit die..kalau tak pegi swim kan..swim kat dalam bilik air pun jadik tau...aduaiiii...

Okey jom layan pix yauu!

 ni pintu masuk die...masuk bayar-Adult rm10..child-free je

ni tempat mandi budak-budak....ibu bapa budak pun boleh join sekaki..hihi

Bagi si kecik tu warming up dulu...

Boringla pusing-pusing dalam boya ni bu....
pastu kita pakaikan boya tu kat badan die...elok je die berlari-lari dalam air tu...kaki jejak dah...kiyut je lari-lari bawak boya die kemane-mane...haha

Ha part ni memang Aqil suka...siap minta nak naik lagi tau..maka beround-round lah asik turun naik meluncur mende ni.

   
Ni tempat mandi orang dewasa..best jugalah..tapi tak dalam sangat..biasa-biasa je..

 Ni kira panjang jugalah nak meluncur hingga kebawah....kat sini jugalah camera aku jatuh dalam air...terus gelap tak boleh on....huhu


Akhir entry,macam biasalah anak aku kalau dah jumpa air memang tak boleh di pisahkan...hahaha..meraung-raung tak nak balik...geram je..



I SEKIAN I




0 para komentar yg gorgeous:

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net