Berliburan di Dataran Putrajaya

Assalamualaikum...

Ni kisah jumaat malam yang lepas...setelah selesai makan malam, dapat panggilan dari kawan untuk lepak dengan anak-anak di dataran putrajaya aka masjid putrajaya....kami pun ok je..sebab dekat je kan,walaupun aktiviti melepak ini tidak di rancang tapi kami gembira bersama lepak-lepaking, lagi-lagi layan keletah anak-anak..memang best..yang pasti memang penuh dengan manusia..lagi-lagi malam minggu..sampai je kat sana derang bawa roti john dan jajan bajan untuk kudap-kudapan..kami datang bawa perut je....makan lagi..mana tak saya gemok...dapat makan senang hati la...walla..

Owh saya tak bawa camera..so snap pakai henpon je la..hihi..jom layan picca
Pembuka picca anak kesayangan hamba dengan kereta kesayangan dia..suka dia dapat pusing-pusing..sebab dia tekan pedal sendiri makanya laju je la kereta tu...dah pandai control kiri kanan cuma kelajuan tu memang ikut dia je la...kita yang kene jaga-jaga remote control tu sebab takut dia langgar orang pulak...

Adam nano dengan basikal kesayangan dia...rambut adam macam hafiz awan nano..suka tengok..

Gigirl ni nak main-main dengan aqil dan adam..pusing-pusing je kat situ tak nak balik...lama tu ayah dia malas nak layan terus je menuju ke kereta..ye la dia dah nak balik la tu..budak-budak ni kan kalau dah jumpa kawan memang nak main je...:)

Kat sini ramaila awek-awek cun nak bergambo dengan Aqil...dah macam retis dah..haha..Aqil suka la kan bab-bab bergambo ni..siap buat muka cute dia tu dengan peace gaya dia..lol..aqil di puji comel..ibu kat belakang dah kembang kempis hidung..wakaka..

tengok Aqil tak bagi adam dekat dengan ayah dia...kan ada brother jual bende flying berlampu tu kan...rm4 regenya..bila kita lastik tinggi ke atas depa tunggu bende tu jatuh dan terkedek-kedek berlari pegi ambil..sebab tu aqil tak bagi adam dekat tau..sebab dia nak pergi lari ambil bende alah tu dulu..konon-konon siapa cepat dia dapat...so berlari-larilah mereka berdua nak dapatkan bende tu..kelakar okey...tak penat-penat...aduhaiiii


Aqil suka dapat jumpa ramai kawan..semuanya ajak berlari...haha..dah macam main polis entry saya tengok..

sedar tak sedar dah nak pukul 1 pagi...jom balik...;)

 

2 para komentar yg gorgeous:

Eima Ari said...

lepak sini tak ajak pun tau..

majuk..=(

Asue said...

hahaha eima jgn r majuk2 x rowk r...

;D

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net