Selamat Pengantin Baru adikku

Alhamdulillah adik saya selamat diijabkabulkan pada 2 mac yang lalu..Majlis bersanding macam biasa di lakukan pada keesokan harinya...Majlis meriah sebab buat sekali harung 2 majlis..ye la dah bertemu jodoh pun dengan kampung sekentut macam saya..cuma kakak dia buat 2 dua belah pihak supaya tak bergaduh bila nak salam kaut kan...hahaha..

Muka pengantin yang berseri-seri..tak sabar nak naik pelamin ler tuu...(^__~)

Sementara tunggu pilot hisap rokok sebatang dua...so tangkapla gambo sendiri yang konon seni habis la ni..haha...upss sori dik,muka ko hilang separuh..hiks~masa ni aqil masih tidur di ribaan saya tu..


dan tahukah anda????

.


.


.


.


.


.


.


Tahukah anda bahawa saya tak dapat lagi snap gambo ketika majlis sebab memori card saya full...omg..saya lak tak check awal-awal...hihi..pasrah je la...:( so gunala khidmat photographer diaorang sepenuhnya...huhu..tambahan pula memang tak menang tangan dengan nak kejar-kejar aqil yang dok bertawaf sepanjang masa...penat okey..haha..so kenela tunggu gambar-gambar yang lain dari OP diaorang k...:)

Budak kecik ni baru bangun tidur...ni gambar pada malam sebelum majlis dimana semua orang sedang busy rewang merewang...masa ni kerja-kerja pemasangan pelamin pun sedang di jalankan..Aqil dah rasmikan dulu karpet merah tu...hihi..datang-datang terus suruh ambil gambar dia...aoaaiiiii anak..snap pakai hp je la..

ingat lagi tak diy bunga crepe paper tu..kalau tak ingat boleh refer sini ya...saya jadikan bunga crepe paper tu centrepieces bagi setiap meja..:)

Ni lak wedding Guestbooknya..boleh refer this entry...tak jadi nak letak doilies paper macam awal2 plan tu...kat deco guestbook tu pula saya letak bunga tissue yang saya buat banyak2 tu...bunga tissue yang lain saya apply kat hantaran....pix hantaran tak de pula..haish!...kene tunggu album diaorang siap la nampaknya....weeee!


Selamat pengantin baru Yus dan Aida..Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...aminnnn...semoga dapat memikul tanggungjawab sebagai seorang suami..sabar di dalam alam rumahtangga yang pasti penuh dengan rencah asam garamnya....:)..bak kata pepatah kalau ada vanilla adalah coklatnya..err tetiba..ekeke..pengaruh cerita vanilla coklat la ni..;D....kami doakan yang baik-baik untuk kamu berdua...................Aida,welcome to our family..

Aqil dah ada makngah..yay~


tak sabar nak tunggu album kawen diaorang siap...hakhak~


;)


hari ni dah masuk hari jumaat..jom ikut sunnah...potong kuku..;)


TATA


0 para komentar yg gorgeous:

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net