welcome UniFi

Akhirnya we r unified!!!..yey~keinginan kami untuk menyambung perkhidmatan streamyx ternyata gagal pabila tiada lagi port available kat kawasan perumahan ku ini..huhu..baru-baru ni je unifi mengupgrade perkhidmatan dia kat kawasan perumahan ni...sangap la weii dua-dua tak de...streamyx tak de..unifi tak de..rasa macam katak bawah tempurung je tau..dengan belog saya yang terabai..nasib baik bersifat sementara..haha,berbulan-bulan tak hupdate belog,ko kata sementara ke sue oiii...hihi...lepas ni no more excuses..Alasan.

Owh kami masih lagi mempunyai contract dengan streamyx sebab hubby tm staff kan..tapi nasib kurang baiklah mula-mula pindah sini tak ade port streamyx or unify di sini..aoaiiii..tu yang tak boleh sambung streamyx dr rumah lama...Apetah lagi kami berdua ni rasa tak complete je hidup tanpa internet jalur lebar ni...serba serbi tak keruan lah..tsk..nasib baik streamyx hold payment bulanan tak payah bayar till derang cari solution...sampai la kami langgan pakej celcom packet data gara-gara nak ada internet punya pasal..kira macam broadband la tapi ni lagi mudah sebab pakai henpon je...8 bulan juga la streamyx senyap je..ingatkan dah lupa dah..tup-tup derang call kate mereka ganti dengan unifi..nak tak nak pasanglah juga..huhu..ape lagi dah double triple payment la sekarang ni...huhu

Nak pulak sekarang ni kan orang sibuk memperkatakan kelajuan high speed unifi ni...bila dah ada ni boleh la rasa sendiri keterujaannya...memang laju..best giler...dowload pape kat youtube dah tak ada tersangkut-sangkut lagi..cepat pantas...best best..dowload movie 4gb pun setengah jam je..kalau streamyx ambik masa seminggu gak la..eh dah macam promote unifi..haha..mungkin sebab user unifi belum ramai lagi kan..dalam sebulan ni banyakla channel free..after sebulan nanti tinggal yang basic je kateye..Ni dapat router free, modem free, telefon umah.. Dapat HyppTV...channel ada banyak pilihan juga..belum sempat lagi nak explore..buat masa ni layan youtube je..hihi..senang nak buka channel aqil terus tekan youtube..

Aksesori terbaru dalam rumah....Welcome Unifi..selamat berjasa kepada tuan rumah ye.......
tetiba je telefon rumah tu dah ada kat tangan Aqil siap halo halo lagi.....sukalah dia kan ada bende baru..;)



2 para komentar yg gorgeous:

Madam U said...

kalo dah biasa ada tenet mesti rasa taksyok kan kalo tetiba takde tenet.. ;)

Asue said...

hi madam u...

kan kan...xlengkap je rs hdup..
ekekeke

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net