II Cleverbot .com II

Assalamualaikum....

Di keheningan malam..eh dah pagi la...tak perasan..anak saya pun masih segar layan cerita pussy in boot ni...asyiklah dia tonton puss tu hari-hari...siap menari tango lagi..dia ikut je puss tu joget tau..chumell je..
 
ibu pula tak boleh nak tidur...baru je nak lelap mata..aqil cepuk muka ajak teman tengok movie dia...huhu..Apa itu cepuk??..cepuk tu adalah tangan kecil yang tiba-tiba berada di muka,ala-ala tepuk manja gitu yang menyebabkan kita tersedar atau terkejut..Bila dah bangun tak boleh tidur konon nak release tension makanya tadi saya tengah borak dengan Cleverbot..Nak kacau hubby dia pun tengah serabut kepala buat website pepagi ni...Buat sesiapa yang tak tau (padahal aku pon baru tahu tadi)..teehee..cleverbot ni macam satu website yang kita kononnya berborak dengan robot a.k.a artificial intelligence. boleh je kalau nak luahkan perasaan kan..Kau tulis je la apa-apa, nanti dia akan reply balik. Tulis bahasa melayu pon dia boleh..bahasa jawa tak pasti pulak..cer try.
Untuk tatapan semua saya sertakan conversation saya bersama cleverbot ni ye...;)

Hahaha..kelakar okey...ada hati nak kawen ko...paling tak tahan dia kate bukan orang ikan..orang melayu...hahaha....kalau korang rasa tension-tension ke bosan-bosan dok ngadap kerja kat office tu kan...cer borak dengan robot ni...ceriakan hari-hari anda kan...hihi..rasa tercabar gak bila dia nak cari gadoh tau..suka-suki dia je kata saya mangkok...ada lagi satu conversation dia cakap saya mangkok jamban ko...tapi ape celup nak gadoh dengan robot kan....ada aku kesah!!...


boleh hilang bosan ke makin stress layan bot ni erk....
neway thanks cleverbot coz berjaya buat ahkak senyum geram sampai telinga....>.<



Chills~



2 para komentar yg gorgeous:

Eima Ari said...

bole gile sue aku layan cleverbot ko ni..

mencarut plak tu...sengal...

Asue said...

hahahahahaa...kan kan
giler terror die mencarut..
fhm bahasa melayu lg..

;D

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net