II 7 April 2012 II

1) Ya hari ni hari jadi abah saya.:)..dah call dia siap2..hihi..makan besar bila kami balik jb nanti..yey~..Selamat Ulungtahun Abah..Semoga panjang umur dan dpermudahkan segala urusan dunia dan Akhirat..Aminnn..

2) Hari ni juga ada blogger birthday gathering...tapi tak dapat nak join..baru ingat nak pergi bersosial dengan mommy2 ni..tak pernah lagi bersua muka dengan mommy2 semua..entah bila boleh ketemu..arghh jeless tau tengok gambar uolss kat fb dayu..haha

3) Kami menghadiri Majlis Perkahwinan kawan kami Syida dan Azmi di Perbadanan Putrajaya,Presint 3..Congratss darl..u look gojes sangat...

 Lovely sangat couple nie...suke tengok pelamin, decoration simple but nice sangat...

 Sweet je cake nih..(:

kami tak sempat pun nak bergambar, ape lagi si hero kecik ni dok bertawaf satu bangunan tu..penat ibu...letih2 ibu behenti kejap minum cendol..haha..punyela dia sibok nak main drum scortish tu..kahkah..


Lepas tu kami ada hal lain...:)

Lepas dah setel hal, singgah jap kat JJ Equine,..tapi tak lama sebab ada hal yang berlaku..Malang tak berbau..Aqil tengah dok leka main-main,..jalan sukaria, tiba-tiba ada sorang budak cina lari entah dari mana datangnya, punye lah laju lari dan sengaja tolak dan langgar Aqil lalu tersembam la muka aqil kat lantai...):

Apelagi satu area tu dengar suare Aqil melolong...darah membuak-buak keluar dari mulut sebab bibir Aqil pun pecah...ibu pun lap pakai tudung ibu..tapi darah banyak je keluar..haishh..sedih~nasib gigi tak patah..lebam sikit2..ibu pun memang tak sempat nak selamatkan ,sebab ibu jalan belakang..bende berlaku pantas je..geram betul tau..lepas tu mak budak cina tu buat muka tak bersalah je..

Ibu terus peluk anak ibu..sambil pujuk tak pe anak ibu strong..terus balik tak de mood nak shopping pun...):

Bila dah ada kat rumah ni asyik la buat muncung itik sebab bibir dia bengkak..dah macam Angelina Jolie...teeheee..alahaiii buah hati ibu ni..
 

2 para komentar yg gorgeous:

SURIA AMANDA said...

cantik pengantin..ala ciannya baby Aqil..budak lelaki kena strong tau...

Asue said...

lovely pengantin..shuweet je..:)

huhu..tu la me pn kate boy kne strong tau..myb sakit sangat tu yg jerit2..kalau selalu rileks je..haha

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net