Sana' Arab Cuisine,cyber

Sebelum pergi check up doctor sabtu malam tu, kami pergi makan kat sini dulu pekena nasi arab...baru first time datang sini, sebab selalu makan tempat biasa kat Saba' tapi punyelah ramai umat manusia..ramai gak yang tengah berdiri tunggu meja kosong..huhu..tak nak la tunggu, mesti lama punya..nak dapat tempat pun payah nak tunggu makanan sampai lagilaa lambat..dah la saya tak suka tunggu lama-lama..baik-baik muka cun je datang terus tukar jadi naga sebab tunggu lama sangat kan...kahkah..ni sebab daddy yang dok mengidam,maka layan je la makan nasi Arab ni...:D

Budak kecik nih tengah kemaruk nak pakai jam G shock milik ayahnya...dia tukar jam dia bagi kat ayah..haha..dah pandai.nampak ayah pakai cap, die pun sibuk pakai cap dia..sejibik nak ikut style ayah.

Cuma restaurant ni macam tak havoc sangat macam Saba'..macam biasa je..ok la makanan dia not bad..samalah macam kat Saba' tu cuma barbican dia tak sedap..hahaa..brand lain kot..apetah namanya..terus order fresh orange..ke semua Arab cuisine memang nasi dia sama je sedap ek..saya makan chicken roaster cuisine,apek macam biasa order lamb cuisine..omg portion dia memang sangat banyak, siap boleh bagi aqil makan penuh sepinggan..laju je dia makan...eksyen tau dia tak nak makan ayam,nak makan kambing..hihi..

Gambar terlupa nak ambil sebab kebuluran..wakakaka..dah habis baru ingat...kihkih..mommy yang berbadan dua ni licin gak makan sepinggan..sampai rasa senak je perut..Pak Arab tu bagi aqil pisang la..apa semua..macam tokeii besau..siap borak-borak dengan pak arab kat situ..nak apa semua dapat, pergi je la sengih-sengih kat pak arab tu nanti ada epal,orange,pisang,cekelat bagai dalam tangan..haha..adoaiii anakku..


Eh macam nak makan putu piring pula ni..hamboiii..dalam otak aku ni semedang fikir makanan je...ngeh3.



4 para komentar yg gorgeous:

Zie Madini said...

Nasi arab? i loveee nasi arab. sedap giler! hehehe

P/s:
Watermark sue dh siap dh
check ur email taw :)
sorry ambil masa yg lama utk
siapkan ek.

Asue said...

Sedap kan..i pn suka..

Yeay dah siap..thanks zie..zieee cantikkk sgt watermark i..suka hokey!...:)
xpe zie..sue fhm zie preggy..jg diri k

Anonymous said...

buy valium online valium drug test - valium im

Anonymous said...

http://technologiesuae.com/#pill how much do generic xanax cost - generic form of xanax

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net