KAO LAURIER PERFECT COMFORT Free Sample

Mana yang bagus Tuala TEBAL atau NIPIS???.........
Yes!!..Ini Tuala Mandi...kalau saya lebih suka tuala yang tebal dan yang penting mampu serap air..kadang-kadang tuala sikit punya cantik,cute ada gambar kartun-kartun segala tapi air tak mo serap..dah la nipis tak serap air pula..ada pula time pakai rasa macam berus dawai..benci kan..memang tak best dan PASRAH je, apalagi gulung-gulung masuk dalam tong sampah..tak pun potong-potong buat kain lap..keji tak?..haha



Okey tu pasal tuala mandi..Actually bukan nak cerita pasal Tuala Mandi...Tapi Tuala Wanita...ok pembaca lelaki sila jauhkan diri sebentar, sebab lelaki tak memerlukan Tuala lelaki bukan??....**maafkan saya**



Tapi mana yang mahu ambil tahu tu tak menjadi masalah..kiranya kalau wife kau suruh beli "roti" kau janganlah beli roti betul-betul kan...hahahaha..macam adik saya dulu..teehee** matilah aku kalau dia baca**..so kau dah tahu la panggilan gedik tuala wanita ni kita panggil "roti"..tak kisahla perisa kaya ke, strawberry ke...ekekekeke..eh ape aku melalut nih...


Mujur suami saya sporting..cakap je pa tolong belikan kotex..nanti dia belila..kadang-kadang dia beli yang lain,dah terang lagi bersuluh aku cakap beli kotex..balik-balik tengok whisperer la,laurier la,..suruh beli yang slim dia beli yang maxi la siap yang ada kepak lagi..bila tanya,dia cakap bagus yang ada sayap ni tak mudah bocor..lagipun banyak sangat la brand..pening nak pilih katanya...hahaha..kelakar la suami saya ni.,.pakai je la nasib laki kau baik hati pergi tolong belikan...Terima kasih sayang..lob lob lob u lah..



Bila datang pe-ot nih..kita mula lah rasa tak selesa kan..serba serbi tak kene lah..kalau boleh semua orang kau nak marah..ada je yang tak kene..pernah dulu masa sekolah,ada sorang mamat ni tegur..tadi ada matapelajaran seni ke?..sampai comot-comot kene baju..saya yang masih terpinga-pinga ni langsung berseloroh tanya kenapa?...dia cakap ada tanda merah-merah kat baju..saya terus cari kat mana dan errr..pergghhhhhh punyalah malu terus lari nak tutup muka pakai kuali boleh??ehh malu gila doh..rasa nak larikk balik rumah terus,sebulan tak nak pergi sekolah..hahahah..dalam hati kenapa la time-time ni kau nak bocor hah..macam manalah saya boleh tak perasan..kalau perempuan yang tegur okey lagi la kan tapi ni lelaki weiii...haishh!!~

Memang malu tahap gaban sampai kalau nampak dia je saya lari-lari..mana nak letak muka ni weii..rasa macam hilang KEMACHO'AN seketika..lol..walhal pe-ot je pun..normal lah kan..:)



Korang pernah dengar tak?..dulu kawan-kawan saya selalu kata kalau lelaki yang first nampak kau bocor time pe-ot..ha tu la jodoh kau..eh ada kene mengena ke?...tapi mamat tu dah jadi husband i sekarang...hahah..macam mana tuh?tu dah namanya jodoh!..tak de kene mengena oke!...



Saya memang suka beli stok tuala wanita..incase emergency kira dah ada simpanan tak payah nak terkocoh-kocoh mencari..**bahasa apa lak keluar nih**dalam banyak-banyak yang saya pakai, saya lebih prefer kotex..tak tahu kenapa tapi dia lebih serasi bersama saya..cewahh..tapi baru-baru ni saya macam tertarik je dengan KAO LAURIER PERFECT COMFORT nih...cerr tengok macam best je..meh cuba yang baru..;)


Laurier Perfect Comfort  specially designed with the new Wonder Gel Technology and the Quick Lock System


- Ultra Slim (sungguh nipis, tidak rimas dan selesa sepanjang hari)
- Hiper Serap (Menyerap lebih pantas)
- Mudah di cuci**tak dela macam laurier dulu2..time cuci je kuar gel-gel segala..geli mak tau!..sorry laurier..;)


Memang PERFECTO!!..bak kata Fara Fauzana


See dengan KAO LAURIER PERFECT COMFORT anda jangan risau, memang senang je nak cuci. Kapas atau gel tidak akan terkeluar dengan mudah bila di cuci dah tak macam dulu..hihi..Lebih menakjubkan proses mencuci menjadi lebih senang dan cepat.


 
Laurier Perfect Comfort ada menawarkan tuala wanita jenis yang ada kepak atau yang tak ada kepak..korang pilihla ikut keselesaan. Ada dalam pek 9 dan 18 juga dan harga pun reasonable. 

KaoLaurier is delivering free sample on their latest product
- Laurier Perfect Comfort

Register to get your free sample
and stand a chance to win an iPad 2


Haa saya tahu korang semua mesti suka bende free kan..sape je yang tak suka benda free kan...orang gila pun suka..haha

Redemption method: Register via the link below to get the samples deliver to your home now!

Redemption period: 5th April to 20th May 2012





 KAO LAURIER PERFECT COMFORT dah membuktikan bahawa  TUALA yang NIPIS juga mampu MENYERAP AIR....:)


You should try....Chill ya~

 

0 para komentar yg gorgeous:

Blog Widget by LinkWithin

About

Newborn - 3.65kg
1 month - 5.0kg

2 month - 5.7kg
3 month - 6.3kg
4 month - 6.5kg
5 month - 7.0kg
6 month - 7.1kg
8 month - 7.7kg
9 month - 8.0kg
10 month - 8.1kg
11 month - 8.2kg
12 month - 8.6kg
18 month - 10kg

Category List

Tutorial (6) Begedil (2) Breastfeeding (2) DiY wedding guestbook (2) #Origami#Sampan#Kertas# (1) 09-09-09.......share tips... (1) 10BulanBergusi (1) 11 tanda orang berbahagia (1) 2nd Applepie (1) 2nd baby (1) 33mgu (1) AbC..perkembangan minda anak (1) Anda adalah apa yang anda MAKAN (1) Anmum in love (1) Aqil 6Month+ Solid Food (1) Aqil fav (1) Aqil ke SALOON (1) Aqil+Car (1) Aqil: Brush your Teeth (1) Aqilanakkesayanganibu (1) BahasaMalaysia+Mandarin+English+Arab+Tamil (1) Barbican (1) Bb...nafas kami.. (1) Birthday (1) Cek up (1) ChapGohMei (1) Character mengikut jenis DARAH (1) Cleverbot I SimSimi (1) Cluster Nestle (1) Dewan Cahaya TnB (1) DiY bunga tissue (1) DiY bunga tisu crepe paper (1) Donut+Pau Sambal+Jiran tetangga (1) EPM DinneR (1) Eat Right For Ur Health (1) GETAS (1) Gas Auto safety controller (1) Gelagat my Little Hero (1) Happy Mothers Day (1) Header 2012 (1) Jaundies (1) Jgn di cium ank ketika tidur (1) KLIA......Putrajaya (1) Kemensah (1) Long Camouflage Pencil skirt (1) LoveAqiLhubby (1) Masih lagi BF..susu meriah mcm ms pantang..AlhamduLillah (1) Masjid Putrajaya (1) Menghitung hari..Anytime will be.. (1) MommyLoveAqil (1) MydearWarehouseSale (1) Nur Jannah Allia (1) PaMa (1) Period lambat if fully BF Normal (1) Petua kulit bersih dan mulus (1) Petua perawatan kulit (1) Remote Astro New Version (1) Saat melahirkan Aqil (1) Selamat Hari Raya Aidilfitri (1) Starhill Golf Country Resort (1) Sultan Johor mangkat..Al Fatihah (1) Syawal 2010 (1) Tips kecantikan (1) Tips sunblock (1) UNDI (1) Unifi (1) Video Of The Year Digi WWWOW Awards (1) Weetameal-Appeton-pelam-orange-nanas-BMI (1) YazidBurgerSpecial (1) ZedZaidi kawen-FB wedd card kretip (1) admitted An Nur (1) akhirnya sigusiku berGIGI (1) anaklesungbatukuranap (1) anniversary present.. (1) aqiliskandar..sufiamani..confinement (1) back to 1998 (1) banana boat (1) bb..happy..syukur..pregnancy..Ramadhan Miracle (1) besday aku...Gudbye 2009..welcome 2010 (1) blurring (1) boraborak Aqil (1) cara nak remove acct shoutmix (1) chicken porridge bersulah Mango (1) cleverbot (1) design by ziemadini (1) egg/rice mould maker kiut (1) fabric starch (1) fasting month (1) happy hour little swimmer (1) iLoVeAPRIL (1) jb (1) kecantikan (1) kromosom XY (1) mengadudomba (1) my second Baby otw (1) myBoy almost 2y (1) newborn contest (1) nikah-sad-happiness (1) nong.aqil.iskandar 1tahun (1) pau+benjo (1) pengisian perut anak di petang hari (1) peyutku 6mth+++ (1) putera kami-Nong Aqil Iskandar (1) register haji (1) sunplay (1) tunang (1) wabak H1N1 menular (1) wim tagged me. (1)
 

Sponsors

ad
ad
ad
ad
Copyright © 09-2012 AsueIskandar |Designed by ChoonlyAsue |Converted to blogger by NongEmpireCouture | Reviewed by SuperbMommy | Asue.Net